Meteen naar de inhoud

Ons bedrijf

Autobedrijf Van Vliet is gevestigd in Leidschendam en is uw onafhankelijke specialist in Volvo voor de regio Den Haag. Hier zijn in totaal 11 personen werkzaam welke elders op de website aan u worden voorgesteld. Momenteel zijn onze kernactiviteiten onderhoud, in- en verkoop, van Volvo personenauto’s. Daarnaast houden wij ons bezig met de verkoop van Volvo personenauto’s aan buitenlandse klanten.

Het directe contact met klanten en de grotere bekendheid van ons bedrijf hebben ertoe geleid dat wij het internet zijn gaan gebruiken om onze activiteiten uit te breiden. Onze wens is om prominent op het internet aanwezig te zijn. Van Vliet investeert in de toekomst met gebruikmaking van het medium internet.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn als onafhankelijk specialist in Volvo volledig in overeenstemming met de waarden van het merk Volvo. Dit betekent dat wij handelen op een manier die deze waarden, intelligentie, bedachtzaamheid, menselijke waarden, passie, integriteit en eerlijkheid ondersteunen.

Het feit dat wij nu als onafhankelijk specialist in Volvo de activiteiten voortzetten heeft er toe geleid dat wij nu landelijk en zelfs buiten de landsgrenzen zijn gaan opereren. Om dit te kunnen realiseren zijn gebouw en bedrijfsprocessen gemoderniseerd. Wij weten zeker dat wij in de toekomst door de nieuwe bedrijfsvoering nog beter en persoonlijker onze diensten kunnen uitvoeren gespecificeerd naar de wensen die u als klant heeft.

De onafhankelijke specialist in Volvo, Van Vliet is meer dan een automobiel bedrijf alleen. Het is een bedrijf met unieke producten, gecombineerd met een breed scala van diensten en ultieme service.

personeel-van-vliet-autobedrijf-leidschendam-den-haag