Meteen naar de inhoud

Garage

De garage van Autobedrijf Van Vliet Leidschendam, verricht naast reparaties natuurlijk ook het onderhoud aan uw Volvo. Wij zijn de Volvo specialist voor groot Den Haag! Dus voor al het onderhoud in de regio van Den Haag kunt u bij ons terecht. Wij zijn een milieuvriendelijk bedrijf met een werkplaats die uitgerust is met de hedendaags apparatuur die nodig is om uw Volvo in top conditie te houden. Dankzij ons deskundige personeel en onze moderne werkplaats kunnen wij u dit tegen een scherpe prijs bieden!

APK Reminder via e-mail

Laat Autobedrijf Van Vliet Leidschendam u tijdig per e-mail informeren over uw APK met de APK-Reminder. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete voor een te late APK-keuring. Dat is wel zo gemakkelijk.

Behoud van Fabrieksgarantie

Voor de technische staat van uw Volvo is het regelmatig onderhouden van uw Volvo essentieel. Natuurlijk doet Autobedrijf Van Vliet Leidschendam dit conform fabrieksspecificaties en, wanneer van toepassing, met behoud van fabrieksgarantie. Door regelmatig onderhoud te verrichten aan uw Volvo kunnen ook eventuele defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. In de regio Den Haag kunt u dus ook met behoud van fabrieksgarantie langs bij de Volvo Specialist Van Vliet in Leidschendam.

Deskundig Personeel

Voor onze getrainde monteurs is geen probleem ons onbekend of geen defect ons een uitdaging. Wij hebben immers jarenlange ervaring met Volvo. Door de aanwezige kennis en hoogwaardige apparatuur weet u zeker dat ons deskundig personeel het onderhoud en reparaties vakkundig kan uitvoeren. Bij Autobedrijf Van Vliet kunt u rekenen op kwaliteit.

Volvo Oldtimers

Wist u dat Autobedrijf Van Vliet Leidschendam ook Volvo oldtimer onderhoud biedt? Met uw Volvo oldtimer kunt u bij ons terecht. Wij delen uw passie voor het merk Volvo. Voor het onderhoud aan uw Volvo oldtimer zijn wij uw aanspreekpunt. Wij kunnen tevens diverse onderdelen voor uw Volvo oldtimer leveren.

Autobedrijf Van Vliet Leidschendam is meer dan een automobiel bedrijf alleen. Het is een bedrijf met unieke producten, gecombineerd met een breed scala van diensten en ultieme service.