Meteen naar de inhoud

Verkoop

Bij Van Vliet Autobedrijf Leidschendam kunt u terecht voor een nieuwe Volvo en een ruim aanbod Volvo occasions. Door onze extensieve ervaring met het merk Volvo kunnen wij u een advies op maat geven. In onze showroom in Leidschendam kunt u naast het bezichtigen van een selectie nieuwe Volvo’s en Volvo occasions, natuurlijk ook de beschikbare Volvo modellen samen met Van Vliet Autobedrijf samenstellen en bestellen.

Nieuwe Volvo modellen

Natuurlijk is er niets spannender en leuker dan het bestellen van een nieuwe Volvo. Van Vliet Autobedrijf begeleid u graag bij dit proces. Neem contact op met onze verkoop afdeling, zij maken graag vrijblijvend met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Momenteel bestaat de Volvo collectie uit de volgende modellen: Volvo C40, XC40, Volvo S60 – Volvo V60 – Volvo V60 Cross Country – Volvo S90 – Volvo V90 – Volvo V90 Cross Country –  Volvo XC60 –  Volvo XC90 – Volvo EX90

Volvo Occasions

Onze kwaliteit Volvo Occasions zijn voorzien van een volledige onderhoudshistorie als een Nationale Autopas. Onze voorraad wisselt geregeld, dus adviseren wij direct contact op te nemen met Van Vliet Autobedrijf Leidschendam en te informeren naar de beschikbaarheid. Ook wanneer uw gewenste Volvo niet in de onze voorraad is opgenomen, kan het zijn dat deze Volvo binnenkort aan onze selectie wordt toegevoegd. Bij binnenkomst worden onze Volvo occasions aan een hevige inspectie ondervonden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een grondbeginsel binnen ons bedrijf is het verlenen van een uitstekende service aan de klant. Verwachtingen van klanten ten aanzien van onze dienstverlening wordt door Van Vliet Autobedrijf Leidschendam binnen het hoogst haalbare waargemaakt. Binnen ons bedrijf staat de klant centraal en krijgt deze persoonlijke aandacht.